Answer:
The answer to your question would be the second choice; <em><u>"To declare the plan to punish those who had committed war crimes"</u></em>
Explanation:
In the passage it states that the "International military tribunal was established for trial and punishment of the major war criminals of the European". Which leads to the second answer choice matching the passage.
I Hope this Helps!!!
Answer:
The United States cast a wary eye over the Soviet Union's quest for world dominance as they expanded their power and influence over Eastern Europe, and the Soviet Union resented the United States' geopolitical interference and America's own arms buildup.
Answer:
Very effective
Explanation:
I live in Beaumont, California. and there was a big fire about 1 or 2 months ago and they put it out really fast. The fire was huge btw
A large supply of cheap labor ....