Answer:
They are clearly having an argument or they are very mad. That's about it. There is nothing else to it.
Answer:
В. The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
Explanation:
In the given passage about the adoption of pets from shelters, the author provides different headings under which the main ideas are introduced and explained. This enables the different parts of the text and objective to be organized and easier to be understood.
The whole passage is divided into sections with headings, with a detailed explanation of their corresponding headings/ topics. This enables the relay of the message easier and also more free-flowing and appealing. Moreover, it also stresses the numerous and different points each heading contains but which all relay the message of the need to adopt pets from shelters.
Thus, the correct answer is option B.
“Civil society refers to the space for collective action around shared interests, purposes and values, generally distinct from government and commercial for-profit actors. ... Civil society actors can enhance the participation of communities in the provision of services and in policy decision-making.” I got this off somewhere
A. None of the others make sense, so it should be that one.
Answer:
1 a
2 f
3 b
4 e
5 c
6 d
Explanation:
these things are common things you can use your brain to think of i don't study computer but i know these things