Answer:
The paragraph contains a rhetorical question in the last sentence.
Explanation:
Rhetorical questions are typically used for stylistic purposes and aren’t necessarily there to be answered. They are also used to provide emphasis on points being discussed by the writer.
Answer:
It adds a specific detail about place that is relevant to the text’s topic.
Explanation:
The infinitive form in this particular phrase adds a specific detail about the place where the action takes place. The relevance of the topic relies possibly on the high popularity of Broadway as a place where the best plays are performed, fame which has been spread all over the wolrd.
Answer:
B. to resolve a conflict
Explanation:
Option B is the correct answer because it shows the new state of Parvana. This tells us that something actually has happened before her hair started falling more and more.
This passage reveals what happened to her hair after her fell away. She began to feel differently. Her whole face brightened up.
This passage actually shows that a conflict is being resolve here. This brings the story to the conclusion.
I believe that peeta tells katniss that his father knew katniss’s mother.
Answer:
this is the place where we live
Explanation: