Answer :
D. The sentence which best states the controlling idea of this passage is "The wire taps were never a secret, but they helped the United States gain military intelligence.
"
The following excerpts from the passage reaffirm this controlling idea :
1. "On balance, however, some valuable information was gathered from the tapped conversations. The U.S. learned, for example, a great deal about the Soviet and Eastern European order of battle, or its military organization. Others feel that the intelligence was valuable to check against similar information obtained from other sources."
2."The evidence suggests that the CIA gained two invaluable and untainted kinds of knowledge from the taps. The agency learned a basic blueprint of the Soviet and East German security systems, and it never picked up a glimmer of warning that Moscow intended to go to war.”
Answer:
They have Roman origin, they all have a specific meaning which is closely connected to their character, ex: Octavia is the feminine of Octavius, the family name of the man who became Octavian and then Augustus, first ’emperor’ of Rome.
Answer:
She wishes she knew what happened to the ring.
Explanation:
She said the wishes that she could help them but she was busy taking care of her kids.
1. The imagery in paragraph 4 appeals primarily to the sense of?
Answer: Answer is A) sight.
2. Which phrase from the passage is an example of a SIMILE?
Answer: Out of all the options that are available the one that best represents the phrase from the passage that is an example of a SIMILE is answer choice D) like frozen splashes
3. The main purpose of the passage is to?
Answer: C) vividly illustrate the variety of bird life in the Limberlost region.
<span>I hope it helps, Regards.</span>