1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Tamiku [17]
3 years ago
7

Divide £48 in the ratio 7:5

Mathematics
2 answers:
lawyer [7]3 years ago
6 0
7 : 5 = 7x : 5x

7x + 5x = 12x

12x = 48 ⇒ x = 48:12 = 4

7x = 7 · 4 = 28
5x = 5 · 4 = 20

Answer: 28 : 20
zubka84 [21]3 years ago
3 0
6.648 can be wrong or right not 4 sure.....
You might be interested in
70 points and i’ll give brainliest!! please answer all the questions on the page! must show work and how you got the answer. ple
Bezzdna [24]

6. One variable only so pretty straightforward.

length-x+4

width-x

x+x+4=80

2x=76

x=38

x+4=42

answer: length 42cm and width 38cm

7. Another money problem!

n-# of nickels

q-# of quarters

n=3+q

0.05n+0.25q=2.85

Substitution works like a charm!

0.05(3+q)+0.25q=2.85

0.15+0.05q+0.25q=2.85

0.3q=2.7

q=9

n=3+q

n=3+9

n=12

answer: 9 nickels and 12 quarters

8. One variable situation again.

Ann's money-2b+9

Betty's money-b

b+2b+9=60

3b=51

b=17

2b+9=43

answer: Ann has $43 and Betty has $17.

9. # of red m&m's-x+1

# of blue m&m's-x

x+1+x=13

x=6

x+1=7

answer: 6 blue and 7 red m&m's

10. a-number of adult tickets

s-number of student tickets

a+s=785 ----> a=785-s

5a+2s=3280

5(785-s)+2s=3280

-3s=-645

s=215

a+s=785

a+215=785

a=570

answer: 215 children tickets and 570 adult tickets

3 0
3 years ago
Four out of 18 male student and
prisoha [69]

Answer:

Male 2:9

Female 1:7

Step-by-step explanation:

4 0
3 years ago
Select the correct answer.
Kaylis [27]

For this case we have that by definition, the volume of a rectangular prism is given by:

V = A_ {b} * h

Where:

A_ {b}:It is the area of the base of the prism

h: It is the height

A_ {b} = w * l

Where:

w: is the width

l: is the length

According to the data of the statement we have:

w = 16 \ in\\l = 4h\\V = 4,096 \ in ^ 3

Substituting the data we have:

A_ {b} = 16 * 4h = 64h\\64h * h = 4,096\\64h ^ 2 = 4,096\\h ^ 2 = \frac {4096} {64}\\h ^ 2 = 64\\h = \pm \sqrt {64}\\

We choose the positive value: h = 8

So the height is8 \ in

Answer:

8 \ in

6 0
3 years ago
What is the constant of vanation,<br>of the line y = for through (3.18) and (5,30)?​
Naily [24]

the constant of variation or namely its slope will be

\bf (\stackrel{x_1}{3}~,~\stackrel{y_1}{18})\qquad (\stackrel{x_2}{5}~,~\stackrel{y_2}{30}) \\\\\\ slope = m\implies \cfrac{\stackrel{rise}{ y_2- y_1}}{\stackrel{run}{ x_2- x_1}}\implies \cfrac{30-18}{5-3}\implies \cfrac{12}{2}\implies 6

8 0
3 years ago
What is the value of the expression below when a = 3 and b = 7?
svp [43]

Answer:

42

Step-by-step explanation:

9^2*7-2*7

56-14

42

I hope this helps.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • TRUE OR FALSE:<br><br> if 6 is a factor of a number,then 3 is a factor of the number.
    10·2 answers
  • Try to get to every number from 1 to 10 using four 4's and any number of arithmetic operations (+, −, ×, ÷). You may also you pa
    11·2 answers
  • Is zero less than equal to negative six
    14·2 answers
  • What is 32 / 10 equal
    6·2 answers
  • Please HELP best answer will receive a BRAINLIEST. Given the probability density function f ( x ) = 1/3 over the interval [ 4 ,
    7·1 answer
  • Do you pour the cereal first of the milk?​
    5·2 answers
  • A school buys games for 6 classrooms. It buys 3 board games 4 puzzles games and 1 video game for each class room how many games
    9·2 answers
  • What is the average rate of change of h over the interval (2,6) ?<br> Give an exact number.
    12·2 answers
  • A right circular cylinder is changing shape. The radius is decreasing at the rate of 2 inches/sec while it's height is increasin
    13·1 answer
  • Two sides of a triangle have lengths 18m and 23m. Describe the possible length of the thired side
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!