I know two stories that use the rags to riches plot. The Ugly Duckling and Aladdin both use the rags to riches plot in their stories.
Answer:
Explanation:
Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.
This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.
Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.
This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.
Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can
While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.
Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster
This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.
<span>The correct answer is: carefully precise</span>
The answer is D: A magazine article describing how people's lives have been improved by products developed as a result of the space program.
The most compelling piece of evidence is to show —like the article of the magazine does, which would have to be founded on evidence that could be corroborated— how and in what sense the lives of human beings have been improved by space exploration and showing, also, that these benefits outweigh the cost of space exploration.
Answer:
He was feelin happy, and wanted the crowd to feel the same way, so he did so to add an influence on the viewer
Explanation: ^^