yaar mujhe ye sab ke meanings nhi aate hai
lol
Socioeconomic factors mean the specific circumstances which inhibit an individual's abilities or opportunities based upon their financial viability and social standing. When people have fewer opportunities due to social problems, this is due to lack of education, which can often mean that a child is not encouraged to attend school to learn, or their parents have health or addiction problems resulting in a lack of inspiration or motivation to widen opportunities. As socioeconomic factors increase (limiting access to opportunities) so illiteracy rates rise.
Number one then she goes into the room and sits number to the dog sits on the black sheet number three there was a way to get a round the fence without jumping number four I am not sure but it is someone greeting someone I believe number five where is the That is supposed to be on the bottle
Answer:
Social mobility, movement of individuals, families, or groups through a system of social hierarchy or stratification.
Intragenerational mobility refers to a person's social movements throughout his or her lifespan.
Intergenerational mobility refers to any changes in a family's social position between generations
Explanation:
Answer:
10 B answer)
the best title for the passage would be A) since he passage is talking about text message abbreviations.
10A answer)
the maine idea of the passage would be B)
10C answer) maybe A or B would be the answer. I think it would b
most likely be B. I'll leave you to decide if u don't like B. :)