Answer:
D
Explanation:
Choice A would make sense for the first sentence, but not the rest. Choice B is supported by the part of the passage that says, "...I am weightless again, flying past the other runners". The choice C isn't supported whatsoever because the passage does not say whether or not Squeaky wins, nor does it talk about working hard to prepare for the race. The choice D is supported by the positive self-talk and the resulting physical response (running faster) that the passage describes. This is why I believe D is the best answer.
D. Success is possible if one truly believes in oneself
Answer:
1. freedom is fundamentally important
2.a true friend is a loyal friend
3.don't base your self-worth on other people's opinions.
Answer:
Explanation:
hiiiiiiiii cloudy wanna hang out on pad let
Answer:
school is an educational institution designed to provide learning spaces and learning environments for the teaching of students under the direction of teachers. Most countries have systems of formal education, which is sometimes compulsory. In these systems, students progress through a series of schools.
school offers a lot of activities and it makes learning fun!" "I like my school because we have really friendly staff! They are always there to help if we have any problems and are always fair about things." "I like going to school because I love to do PE but I hate it when we have tests!
My school teaches me discipline, respect, and responsibility. I love my school because it has lots of facilities. There is a big playground, a computer lab, library, science labs, prayer hall, and a cafeteria. There are so many students studying in the school from Kindergarten to higher secondary classes.
I think it's between the third one, because he is explaining how it was to feel this fury, and all the aspects of it. The other possible answer is the second one, as he is giving us multiple emotions we can only understand through his point of view.