Answer:
B: Both empires sought to project power as a mean of expanding their territories.
Explanation:
We can eliminate A as the passage mentions nothing about rebellion.
B is correct, by elimination of other options and I got it right on edge.
We can eliminate C as it does not mention a comparison between the two nations, thus we can not decide who had more political power.
D is wrong because the passage mentions the Songhay extracting wealth, but option D places wealth extraction on the Mughals.
Hope this helps.
 
        
                    
             
        
        
        
The Phoenicians used sand to make glass
        
                    
             
        
        
        
The correct answer to this open question is the following.
Although there is no question included neither references or attachments, we could say that free trade agreements are signed to increase the opportunities for new trade agreements to reduce the probability of future terrorist attacks to expand human rights to reform immigration policies.
That is the case of the countries that belong to the European Community or here, in the American continent, of was formally know as NAFTA, the North American Free Trade Agreement signed by México, the United States, and Canada. This important trade agreement has benefits for the three countries and strengthens their cooperation. The agreement was revised by the three countries and now has a new name: USMCA, the United States, México, and Canada Agreement.