Answer:
we
theirs
him
Explanation:
I replaced the underlined words with the pronouns I think is suitable
The correct answer is this: SHE DIVULGES HER DISDAIN OF HIS SUPERFICIALITY.
To be superficial means to be shallow, to lack depth. From the passage given above, the man in the passage show his ignorance by revealing that he has never seen white elephants before and the reply that the girl gave him shows that, she dislike his ignorance in such matter.
Answer:
The author uses as evidence the fact that many immigrants were fleeing poverty in their countries of origin, which presented few job opportunities, unlike the USA.
Explanation:
"Immigration and Ellis Island" shows how, despite the fact that many immigrants in the USA were looking for a way to exercise their religions without suffering persecution, most of them were fleeing poverty and saw in the USA a way to improve their economic conditions. This is because their countries of origin, most of them located in eastern and southern Europe, presented few job opportunities, leaving many of them in a situation of misery. However, the USA had high industrialization and employment opportunities.
Answer:B
The author uses specific adjectives to tell readers about a character