Answer:
The option which weaken the conclusion drawn is:
E. All artists who receive grants and donations are completely dependent on that money to cover their daily expenses; without those funds, they would have to discontinue the practice of their art.
Explanation:
The conclusion drawn in the passage is that grants and donations are a bad things because they actually make artists lose the interest for work. The passage claims that artists only practice art because they need to survive.
<u>The option that weakens that conclusion is the one that goes against it. In that case, we should choose letter E, since it claims the opposite. It states that artists need the money they receive in the form of grants and donations. If they cannot cover their expenses, they cannot work. If grants and donations help them cove their expenses, they are able to work. Therefore, letter E is the best option.</u>
Receive, seize, ceiling, weight, weird
do you need more
Answer:
The Han invented hemp paper, invented the seismograph, and the stirrup for horse riding. They also invented the wheelbarrow and the suspension bridge.
Explanation:
Answer:
Adams won the same states that his father had won in the election of 1800 (the New England states, New Jersey, and Delaware) and Maryland, but Jackson won all other states and won the election in a landslide. The Democratic Party in Georgia was hopelessly divided into two factions (Troup and Clark) at the time.
Explanation:
Answer:
Our mental decisions direct our thinking, our conversations, and our actions, all of which create your immediate circumstances.
Explanation: