The answer is: figure out meaning based on what you already know and what the text says
To infer something from the passage, you need to read it and able to understand the meaning of the passage without actually put too much focus on the passage.
Passage inference could be considered as a reading skills. This usually tested when you do an SAT test to measure how much information you can gather from reading a certain text within a short period of time.
Answer:
The aunt is pleased with the bachelor's story because it entertains the children, but disapproves of the story's message.
Explanation:
I took the test.
Money is at the heart of the conflict.
Explanation:
Eliza (the girl) was insisting to pay for her lessons even though Higgins did not demand it. It was due to the hesitation of Higgins to teach her to speak gently. Eliza deciphered this as Higgins reluctance of not working for free since he must have thought that poor flower girl won’t have enough to pay for his speaking course.
To clear the air regarding the same, Eliza kept insisting for following a professional approach where she would pay for her speaking course.
"slow and steady wins the race."