Answer:
No, I wouldn't do the same thing that King Acrisius did.
Explanation:
From the whole story, we've come to understand that Apollo's oracle was inevitable. It was bound to happen unless Danae was killed before she could bore a child. King Acrisius couldn't kill his daughter because he feared the wrath of the gods. Although he made sure to keep her and her son, Perseus, away from him with all efforts. Sadly, in the end he was killed by Perseus just like how the oracle prophesied.
Therefore, if I were king Acrisius, I wouldn't have done the same thing as he did just to escape his dreadful fate. Instead I would keep Danae and Perseus close to me so that I could give them all my love and care as a father and grandfather while it lasts.
B. looking lustfully at
Ogling is a word more than often used for surprise or lecherous tendencies by a character
Answer:
love for Marianne is genuine
Explanation:
The phrase from the passage above conveys a feeling of contentment C. "nestled in her favorite easy chair".
Contentment is a state of happiness, as this occurs when an individual is happy.
<h3>How to explain the information?</h3>
It should be noted that the words that are used by authors are important to conveying the literary theme that's in the story. The words can be located through the central idea in the story.
It should be noted that in this case, the author is trying to show that an individual is happy. Therefore, the phrase from the passage above conveys a feeling of contentment C. "nestled in her favorite easy chair" as contentment is a state of happiness, as this occurs when an individual is happy.
In conclusion, the correct option is C.
Learn more about contentment on:
brainly.com/question/789573
#SPJ1
Answer:
Janice studied for her exam, therefore she did well.