1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
guapka [62]
3 years ago
14

[S]he succumbed (as her brother told me at night with inexpressible agitation) to the prostrating power of the destroyer; and I

learned that the glimpse I had obtained of her person would thus probably be the last I should obtain -- that the lady, at least while living, would be seen by me no more. How does this excerpt provide information about the narrator of the story?
English
1 answer:
serious [3.7K]3 years ago
4 0

Answer: It provides an inference drawn by the Narrator, answer C

Explanation: C

You might be interested in
"The lone and level sands stretch far away" contains examples of
vekshin1
I would say this is an example of alliteration.
6 0
2 years ago
Repression and suppression of criminal activities.​
storchak [24]

Answer:

Repression is similar to suppression, in that both refer to something being restrained, held back, or prevented. ... Emotional repression can have dangerous consequences, however, as passionate emotions can build up to such a point that they are eventually released as anger or, worse, as violent behaviors.

Explanation:

hehe

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
4. Reread lines 175–185. You can infer that the
Sladkaya [172]

Answer:

B. Will be as mysterious as the Green Knight.

Explanation:

The tale of "Sir Gawain and the Green Knight" is one of the famous Arthurian romance stories of Middle English Era. It narrates the story of how a mysterious Green Knight came to the court of King Arthur and posed a challenge to the men. Sir Gawain volunteered himself after no one stood up to the Green Knight except the King himself. He challenged Sir Gawain to a bet where he be hit with three strokes of the sword and if he doesn't die, he will also return the 'favor'. After Sir Gawain took his chance but didn't seem to hurt him even a bit, the Green Knight said he will be taking his offer after a year and a day, and asked him to come to a green chapel somewhere not around King Arthur's land. The Green Chapel that he mentioned in his game will be mysterious just as he himself was.

7 0
3 years ago
What is the main purpose of the following sentence?
andrezito [222]
That's to inform because its just telling you information
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which statement about the elephant is MOST supported by the events in the passage?
amm1812

Question: What is the passage

3 0
2 years ago
Other questions:
  • Why are people such as Mahatma Gandhi and<br>Martin Luther King regarded as people of faith?​
    8·1 answer
  • You are delivering a speech to your classmates urging them to donate blood. As you end your speech, you want to impress upon the
    11·2 answers
  • Miss Brown gave _____ students an assignment. <br> A. We<br> B. Us
    5·1 answer
  • Read the passage from "The Yellow Wallpaper.”
    7·2 answers
  • Choose the sentence that uses a semicolon correctly
    7·2 answers
  • Why are transitional expressions important?
    9·2 answers
  • Essay a trip at the beach
    6·1 answer
  • What are the two most important criteria when evaluating sources to use in a research report or presentation?
    9·2 answers
  • so i’m about to start working at a restaurant as a host (and cashier) and y’all should give me good things to say/how to greet p
    9·2 answers
  • Are there security issues in Tiktok? If so, give me one piece of evidence.
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!