1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Agata [3.3K]
3 years ago
8

Knowing that Mrs. Mallard was afflicted with a heart trouble, great care was taken to break to her as gently as possible the new

s of her husband’s death.
In addition to a medical condition, what might the narrator in “The Story of an Hour” by Kate Chopin mean by “heart trouble”?


A.Mrs. Mallard has a broken heart.

B.Mrs. Mallard is unhappy in her marriage.

C.Mrs. Mallard longs for her husband’s love.

D.Mrs. Mallard wears her heart on her sleeve.
English
2 answers:
baherus [9]3 years ago
8 0

Answer:

C. Mrs. Mallard longs for her husband’s love.

Explanation:

Grad-Point or Connexus. I have to choices C or B and in this question the correct answer is C. I got this question correct soo just thought i'd share the actual correct answer. Rate 5 Star plzzz

ioda3 years ago
7 0

The excerpt contains the first sentences of the story. The story revolves around a woman who is informed about the tragic death of her husband. After learning the fact she acts differently that the reader is confused whether she is in grief or she feels joyful or in extreme explanation she started acting abnormally. Reviewers of the story debated about the unhappy marriage of Mrs. Mallard. The reader can find the implications later in the story. But because of the insecurities and worries felt towards Mrs. Mallard the reader can yield from the introduction that the correct answer is A.    

You might be interested in
"On Twitter, Fake News Has Greater Allure Than Truth Does" suggests that the spread of fake news is
mr Goodwill [35]

Answer:

So fake news could not be blamed just on bots, Roy's group concluded. Instead, people are the main culprits in retweeting fake news.

Explanation:

The difficulty in combating false news on social networks is a result of the excessive sharing that people make about this information. This is because these fake news are sensationalist and present escatalogical and unrealistic news, but that are part of the imagination of many people and address concepts of the popular imagination.

The sharing of people, becomes more difficult to control than the use of bots.

3 0
3 years ago
In the odyssey what can be inferred about Ancient Greek cultural values by Odysseus slaughter of the suitors
garri49 [273]
It seems that you have missed the necessary options for us to answer this question so I had to look for it. Anyway, here is the answer. In the Odyssey, what can be inferred about about Ancient Greek cultural values by Odysseus slaughter of the suitors is that, e<span>ven heroes sometimes allow their emotions to get the better of them. Hope this helps.</span>
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why is sleep important for teenagers?
il63 [147K]
Sleep helps to fuel your brain and your body. Teens need more sleep because their bodies and minds are growing quickly. Scientific research shows that many teens do not get enough sleep. To be at your best, you need between 8 and 10 hours of sleep every day. Additional sleep supports their developing brain, as well as physical growth spurts. It also helps protect them from serious consequences like depression or drug use.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Wich of these words best describes the word criticize? win answer fault wisper ​
Flura [38]

Answer:

the correct word is fault

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
What are villi??????? pls help me out I will mark u as brainlist pls​
KIM [24]

villi is the pleural of villus and villus refers to the finger or thread like projections of specific membranous structures often serving in the capacity of increasing surface area and to facilitate the passage of fluids or nutrients

4 0
3 years ago
Other questions:
  • Select all of the characteristics that best describe the knight. fought in religious wars composes music and poetry aspires to c
    13·2 answers
  • What is the main idea of this passage?
    9·2 answers
  • Who requests a meeting with Hamlet?
    5·1 answer
  • Read this excerpt from The Riddle of the Rosetta Stone by James Cross Giblin.
    5·2 answers
  • How do all the characters in Robin Hood react to their conflict in similar ways?
    5·1 answer
  • Heeeeeeeeeelp im d u m b
    11·1 answer
  • Which line uses all iambs?
    11·2 answers
  • if anyone has read “not if i save you first” by ally carter can you help me find a part in the book that’s persuasive? :)
    10·1 answer
  • Read the metaphor and its meaning:
    8·1 answer
  • Briefly state what happens in the poem the hawk by a.c benson ​
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!