Answer:
icecream
Explanation:
because it's to delicious I'm sorry THE DELICIOUSNESS
Answer:
the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons
Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning
The extent of the sea ice in the Arctic reached a new record low in September 2012. Climate change is melting the sea ice in the region at a rate much faster than estimated by earlier projections. The snow cover also shows a downward trend. The melting Arctic might impact not only the people living in the region, but also elsewhere in Europe and beyond.
I think its c) but dont get mad at me if im wrong