The correct option is A.
In the excerpt given above, the infinitive phrase 'to be secured' modifies the right of the people. In English language, a word or phrase is said to modify another word if that word or phrase offers more explanation and clarification about the word that is been talked about. In the passage given above, the modifier [to be secure] offers more explanation about the rights of the people that are been discussed in the passage.
The answer is B. "He asked himself where it had come from and how; the past provided no explanation, and the future could not justify it."
This option is not a dark humor because it does not show the opposite side of happiness. The other choices explain that although there is happiness, he considered it as a burden- making it a dark humor.
I think he would have advised him to leave while can and speak out. The fact that someone called his name meant that he was caught. He speaker had already witnessed much sorrow and pain from war and other problems. Eventually they came for the speaker and there was no one there for him. “Then they came for me-and no one left to speak for me.” however I don't believe he would have agreed with Niemöller.
Answer:
Best joke- My life, My love life, My everything- hahahahahahahahhaha-
Explanation: