Scientist. Also on the 100 dollar bill. Hope this helps:))
The line from this passage that supports the idea that the Greeks believed that gods were responsible for the weather is: A) “At dawn, Circe sent a favorable wind to take them on their way.”
In this excerpt from the passage, we find that the Greeks believed in the ability of Circe who was one of the Greek gods to control their weather.
The belief as illustrated in these words is that Circe could send a favorable wind that will guide the sailors in their activities.
So, sentence A is correct about the Greek's belief in the abilities of the gods to control the wind.
Learn more about Odysseus here:
brainly.com/question/1904705
Answer:
Most national parks preserve unique geographic features; Everglades National Park was the first created to protect a fragile ecosystem. The Everglades are a network of wetlands and forests fed by a river flowing 0.25 miles (0.40 km) per day out of Lake Okeechobee, southwest into Florida Bay.
Explanation:
Answer:
C. Artisans, shopkeepers, and farmers made up a large middle class, but the gentry held the most power and wealth.
Explanation:
In New England and the mid-Atlantic colonies, the elite were wealthy farmers or urban merchants; in the South, they were wealthy planters. Hope this helps!