Answer:
Explanation:
Martha Carrier was Indicted for the Bewitching of certain Persons, according to the Form usual in such Cases. Pleading Not Guilty, to her Indictment, there were First brought in a considerable number of the Bewitched Persons; who made the Court sensible of an horrid Witchcraft committed upon them
<span> He immediately let go of </span>his<span> own, and fiercely attacked the other </span>Dog<span> to get </span>his<span> larger piece from him.</span>
Answer:
Part A
O Passage 1 provides the distressing circumstances of Chief Joseph's submission to the US army.
Part B
"No one knows where they are" (paragraph 4)
Advantage/Disadvantage
Watching the interaction between the Chief and US army allows the viewer to fool the tension between the two parties. Advantage
Watching the video allows the viewer to disregard the historical context for which the Chief gave his speech. Disadvantage
Listening to the Chief's speech allows the viewer to feel the emotional impact of the speaker's resignation. Advantage
Explanation:
In passage 1, the distressing circumstances that prompted the Chief's resignation to the United States Army were explained. The Chief lamented that many of their leaders were now dead. The weather was not favorable for them and many of their children could not be found. These things made him surrender.
His lamentation on not knowing where his children are is an example of the distressing circumstance that he faced. A video showing the events that transpired will help the viewer to appreciate the events more and relate to them.
Answer:
D. between the words "addition" and "my"