Answer:
she is praising the U.S for taking in the world's immigrants and seems to be saying the U.S will benefit from it.
The events contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
<h3>What is the described event?</h3>
The event included series of discrimination of people based on race, color, religion in the United States, most importantly, the racial discrimination in employment, voting, use of public facilities etc.
Hence, the events described in the excerpt contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
Therefore, the Option C is correct.
Read more about Civil Rights Act
<em>brainly.com/question/1261890</em>
#SPJ1
Answer:
The answer is D. Secular
Explanation:
A secular community means that the religion and related aspects does not include influence the lives and the social interactions of the members in the community.
Answer:
It all began when the Romans overthrew their Etruscan conquerors in 509 B.C.E. ... Centered north of Rome, the Etruscans had ruled over the Romans for hundreds of years. Once free, the Romans established a republic, a government in which citizens elected representatives to rule on their behalf.
Explanation: