By using its supporters to win a vote
A volcanic eruption produces lava, ash and gases. ... Volcanoes cause limited erosion directly; the underside of a new lava flow scours topsoil or loosely consolidated sediments. Volcanic eruptions are the indirect causes of substantial erosion through the action of volcanic debris on the atmosphere, land and water.
Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
<em>Hey</em><em>!</em><em>!</em>
<em>Here</em><em>'s</em><em> </em><em>your</em><em> </em><em>answer</em><em>:</em>
<em>Jaipur</em><em> </em><em>is</em><em> </em><em>the</em><em> </em><em>highest</em><em>/</em><em>most</em><em> </em><em>populated </em><em>district </em><em>in</em><em> </em><em>Rajasthan</em><em>.</em><em>T</em><em>h</em><em>e</em><em> </em><em>population</em><em> </em><em>of </em><em>Jaipur</em><em> </em><em>is</em><em> </em><em>6</em><em>6</em><em>2</em><em>6</em><em>1</em><em>7</em><em>8</em><em>.</em>
<em>Jaipur</em><em> </em><em>is</em><em> </em><em>also</em><em> </em><em>known</em><em> </em><em>as</em><em> </em><em>pink</em><em> </em><em>city</em><em>.</em>
<em>H</em><em>ope</em><em> </em><em>it</em><em> </em><em>will</em><em> </em><em>help</em><em> </em><em>you</em><em>.</em><em>.</em><em>.</em>
Answer:
The higher the temperature, the faster the reaction
Explanation:
Particles only react together when they collide with one another. An increase in temperature of reaction will lead to faster collision between the particles involved in the reaction and this happens because increased temperature puts the particles in a more excited state i.e they have higher kinetic energy. Higher kinetic energy then results in more frequent collisions which in turn makes the reaction happen faster