The correct answer is D) it does not use excess words.
<em>One way in which the poem “The Jelly-Fish” by Mariane Moore embodies Ezra Pound’s rules of imaginism is that the poem does not use excess words.
</em>
The imaginist movement uses the image as the basic driving force in a poem. The movement started in the 20th century and among its most important artists are Hilda Doolitle and Ezra Pound. The three rules of Imaginism are: 1) Direct treatment of the thing described; 2) Nlt to use any word that does not contrinute to the presentation; and 3) to compose in sequence with the musical phrase. This is about rhythm. So One way in which the poem “The Jelly-Fish” by Mariane Moore embodies Ezra Pound’s rules of imaginism is that the poem does not use excess words.
The other options of the question were, a) it does not use descriptive words, b) it has an exact meter, and c) it create several images.
The mortercycal if roaring like a loin
Alright, so amongst starters, you have a few you can use to show you'll have evidence:
According to text
According to the passage
According to the information provided
As the information shows
As the text mentioned, (include direct quote here)
Based on the information in the passage/text, (include reasoning here)
Etc. There are quite a few options, really, these are just a few. Based on whatever you are providing the information ON, the words information, text, and passage can be changed to suit your needs, such as article, newspaper, website, etc.
The Dada movement's major purpose was to challenge modern culture and modify people's perceptions of art. So, option (c): "Some people thought that dada poetry would be mocked" is the correct answer.
<h3>What is the goal of dada poetry?</h3>
Dada poets attempted to break free from convention by using gibberish words and making a broad mockery of what they called "art."
Dadaism was a political movement that arose in response to the senseless violence of WWI trench warfare. It effectively declared war on war, challenging the establishment's ludicrous fall into chaos with its own kind of folly.
Check out the link below to learn more about dada poetry;
brainly.com/question/22552173
#SPJ1
<span>They are trying to bring about an emotional response.
</span>