Answer:
Explanation:
The most valuable resource that we as living beings have is "Time". Everyone has a very finite amount of time to live our lives. This makes every second incredibly valuable. Being able to travel larger and larger distances faster than ever before gives us the gift of time (in a way) by allowing us to spend less time travelling and/or waiting to get to our destinations. This makes travelling at faster speeds invaluable and the process of achieving this a great use of our time.
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1
Sure , I can help you if you need a hand
it is the first sentence A. for nimber 2 is I dogs and cats
I would say B, but I’m not entirely sure
Answer:
My name is Isabella and my family sells ice for a living. We have been doing this since before I was born. We just have heard about a refrigerator. We have no idea what it does but we learned that it makes ice. We are excited about this news, we will buy as many fridges as we can afford! This will change our lives! We will have a faster business with lots more ice. This refrigerator is the best thing to have happened!
I love writing I hope you enjoy reading this!