Answer:
I support the French because you can't give the citizens freedom of speech and then silence them when they criticize the government.
Explanation:
Sorry I couldn't answer this earlier! :)
Answer:
None of the options justify the reason they are true long distance migrants
Explanation:
From the passage, they are true long distance migrants because they nest in coastal wetlands of northern Europe but FLY SOUTH FOR THOUSAND OF MILES TO SPEND THE EUROPEAN WINTERS IN ANTARCTICA.
The highlighted statement above explains why they are true long long term distance migrants because they live in northern Europe but have to travel down south to enjoy winter. This distance from the north to the south is a very far distance from what can be inferred from the passage.
So therefore, Arctic terns are true long distance migrants as they nest in wetland northern Europe but travel south to enjoy winter in Antarctica.
Answer:
N and S represent North and South and the arrows i think are the magnetic energy.
Explanation:
Answer: An earthquake forms.
Explanation:
Faults are cracks in the earth's crust along which there is movement. These can be massive (the boundaries between the tectonic plates themselves) or very small. If tension builds up along a fault and then is suddenly released, the result is an earthquake.