1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
balandron [24]
3 years ago
6

What message is Reggie trying to convey in this part of his speech?

English
2 answers:
shusha [124]3 years ago
7 0

Answer:

Reggie shares that, at first, he didn't want to stand out in a crowd. However, he realizes that while it might take time to figure out who you are, the most important thing is being yourself.

ziro4ka [17]3 years ago
7 0

Answer:

stand out in a crowd

who you are

being yourself

Explanation:

I know because i got it right on i-ready on got a 100% score on my test!

You might be interested in
Which line from the passage best symbolizes the narrator's hope that Dee will one day admire her? A. Johnny Carson has much to d
Talja [164]
The answer to this question is C because it shows that she will be admired since she is living up to her daughter's expectations. Hope this answer helps!
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
How does the comparison of sugar to honey reveal the authors’ purpose?
TEA [102]

Answer:

It informs readers that there is a connection between slavery and sugar. Read the passage from Sugar Changed the World. Nina was always a mysterious figure in the family: beautiful as a movie star, cosmopolitan and elegant, with wide Slavic cheeks.

Explanation:

7 0
3 years ago
3. What details do the excerpt from Twenty Years at Hull-House and the illustration reveal about child labor? How are the detail
Sophie [7]

Hello. You forgot to enter the necessary text for this question to be answered. You also forgot to put the illustration.

The required illustration is attached below and the required text is:

"In Twenty Years at Hull House by Jane Addams

Our very first Christmas at Hull-House, when we as yet knew nothing of child labor, a number of little girls refused the candy which was offered them as part of the Christmas good cheer, saying simply that they "worked in a candy factory and could not bear the sight of it." We discovered that for six weeks they had worked from seven in the morning until nine at night, and they were exhausted as well as satiated. The sharp consciousness of stern economic conditions was thus thrust upon us in the midst of the season of good will."

Answer:

The illustration shows that child labor was carried out by children from poor families who lived in suburbs and marinalized regions. The text shows details that allow us to conclude how these children spend their energy on work and end up wasting their childhood. The text and the illustration are similar because they show how poverty is the main factor that promotes child labor and are different because while the text seeks to focus on how child labor changes children's behavior, the illustration seeks to focus on the environment in which they are inserted.

Explanation:

The text shows how child labor affects children's lives, as well as showing how children who do not need to work are different from those who do. This is because the narrator of the text had never heard of child labor and is surprised to see children working when he arrives at Hull-House. The narrator tries to make friends by offering sweets to the children, since it is common for children to like sweets, but these children refuse, saying that they cannot bear to see sweets since they work long hours in a candy factory. Knowing the children's workload, the speaker understands why they seem so listless and tired.

That's because child labor prevents children from enjoying childhood, making them adopt early behaviors for their age and leaving them sad, strange, exhausted, when they should be full of energy, playing, eating sweets and being happy with things childish and fun.

6 0
4 years ago
Can someone please help with #2
Svetllana [295]
We can't write a paragraph for you, look up the person and write it out.
   
6 0
3 years ago
Of all the monsters and perils Odysseus and his crew face during their wanderings, which do you think is the most terrifying?
Licemer1 [7]

The sirens were the most terrifying because their songs are so compelling that men go to them at their own freewill. Others are curious that they might listen, despite the danger. One must wonder, what are their songs about that people would go to them, knowing they will die because of it?

Can you please mark as brainliest?

8 0
3 years ago
Other questions:
  • How old is john adams?
    15·1 answer
  • In what ways do you think george is different from the other man on the ranch
    8·1 answer
  • High school graduates should be required to take off time before entering college. How can this thesis statement be improved? Hi
    15·2 answers
  • Can someone please explain or summarize the first sentence in paragraph 8 because I don’t understand it .
    6·1 answer
  • Whoever answers correctly will get brainliest if more than 1 person answers<br> use a b or c
    15·1 answer
  • Blindsided or blind-sighted?<br> Example: She was the only ___ person out of the entire group.
    13·1 answer
  • What concerns does Juliet express in lines 124 through 132? What hope does she express?
    13·1 answer
  • How can you be the sculpter of your dreams.​
    14·1 answer
  • Can someone hurry and help? It's about personal narratives
    15·2 answers
  • Complete the text with the transition that best connects the claim to the counterclaim.
    8·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!