Which group from an earlier period in American history would most likely have supported the sentiments expressed in the passage above?
Which group from an earlier period in American history would MOST likely have supported the sentiments expressed in the passage above? Federalist opponents of the policies of Thomas Jefferson.
hoped that helped:)
Us forces were forced to retreat by german troops
Answer: B
upholding basic democratic values.
Explanation:
In political science, the term banana republic describes a politically unstable country with an economy dependent upon the exportation of a limited-resource product, such as bananas or minerals.
The U.S occupied almost continuously from 1912 to 1933 the central America, after intermittent landings and naval bombardments in the prior decades. The U.S. had troops in Nicaragua to prevent its leaders from creating conflicts with U.S. interests in the country. The bluejackets and marines were there for about 15 years.The U.S. claimed it wanted Nicaragua to elect "good men", who ostensibly would not threaten to disrupt U.S. interests.
President Andrew Johnson's leniency with former Confederate officials and his veto of legislation designed to provide civil rights and financial aid to <span>former slaves angered "Moderate and Radical Republicans," since the Radical Republicans wanted to punish the South for the Civil War. </span>
Answer:
From the late 19th century, and especially after 1920, under the leadership of Mahatma Gandhi, Congress became the principal leader of the Indian independence movement. Congress led India to independence from Great Britain, and influenced other anti-colonial nationalist movements in the British Empire
Explanation: