Answer:
Which sentence from "In with the New" includes a stated character trait? "To brighten the mood, Samantha folded her napkin and crammed it on her head so she looked a bit like Curious George wearing a pirate hat." "Samantha made a lot of jokes. Some of them were bad, but she made them from kindness. She made them to make people feel better." "When Samantha saw the girl’s visible distress, she flashed back to her own first day at school a year ago." "Samantha had arrived at school in black and blended in pretty well in the dreary hallways, holding her head down, hoping no one would notice her."
Hope it helps ;)
Answer:
Is means he's dream and what he did. He's explaining what he did and talked about Napoleon.
Explanation:
Hello there! I personally believe the answer will be:
the contents of a new textbook
The other ones seemed rather informal. Weekend plans with friends have no formality at all. As do the places to shop online for new shoes. The last one could be a candidate but it seems like something you would talk about with a friend or family member. Not so much your boss!
Hope this helped!
Answer:
how will Alex adapt to life in Bellandia
Explanation:
All the other questions are small and are only centered on small topics that seem unimportant to the current situation.
The inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as D. The writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given in a literary work.
The subject by subject comparison is the discussion of each subject separately but still using the same basis of comparison to select the points and arrange them in order.
In this case, the inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as the writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph
Note that the complete question wasn't found and the option was chosen based on the information given.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1