The inference is that the statement or phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference is the conclusion that can be deduced based on the information given.
Here, the phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer:
Read BELOW
Explanation:
We have many of these problems still occurring today. But if the civil war never happened, or the south had one, things would be different. There might even be slaves still in America. If people of a certain race were allowed to be searched for absolutely no reason. There would be many boycotts and protests. They would most likely turn violent. Who knows? Anyway, I think eventually it would change because people would make there voices heard.
Hope this helps, BadAtMath99
So the people can get water and there is fertile soil
Answer:
D. The act prepared available land in the West for planting.
Explanation: