**Answer:**

The correct answer is d, there are infinitely many solutions.

**Step-by-step explanation:**

If the variable terms are the same and the constants are the same, the equation has infinitely many solutions.

Ex: 5(3)+5(5)=40 3+5=8

5(4)+5(4)=40 4+4=8

Hope this helps! Brainliest please!

**Answer:**

She could send one hundred videos (100 x 9 = 900) which is 900 cents, or 9 dollars.

She could send two hundred pictures (200 x 3 = 600) which is 600 cents or 6 dollars.

Add the two (900 + 600 = 1500) and you get 1,500 or 16 dollars!

**Step-by-step explanation:**