The Proclamation changed the purpose of the war into one of freeing slaves completely, making the long war into one about wether or not slavery would remain in place . The South claiming that they needed slaves to work on their plantations and needed slaves to help around was a major part of the war . They wanted to continue on this racist act of holding “different” people under their feet. Many say now that the this was not a reason for the war nor the separation between the north and south but when looking back at every statement made by every southern state slavery is mentioned for their uprising .
B is the correct answer.
lv(t) is at the highest point.
Answer:
I don't know I'm terrible at AP history
Answer:
1. The main argument made about Indian Ocean ports is that they serve people from different parts of the world.
2. Their accommodation of different religions
3. Diffusion of religion is one similarity between the regions described in the passage and the Silk Roads.
Explanation:
From the passage, the narrator goes on to show that the Indian ports of Hormuz and Calicut served people from different Asian and Arabic countries around the globe. When he arrived at Calicut, he noted the cohabitation of Muslims and Hindus. Their tolerance of each other must have facilitated trade.
Just like the Silk Roads which served merchants from different parts of the world, thus leading to a diffusion of many aspects of culture, the Indian ports also provided the same advantage.