The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
The principle that holds that the powers of government should be limited and embodied in a basic written law is referred to as constitutionalism.
This means that the government has to adhere to the Constitution, which is the utmost and most important law in a country. Anything that doesn't somehow align with the Constitution will be considered illegal, so obviously the government has to follow its rules.
Answer:
-In mainland Europe, wide rivers like the Rhine also kept groups of people separated. This separation and isolation caused many different cultures to develop. ... -Like the rivers, these made it difficult for one group to control all of Europe and encouraged the growth of independent territories.
Explanation:
-In mainland Europe, wide rivers like the Rhine also kept groups of people separated. This separation and isolation caused many different cultures to develop. ... -Like the rivers, these made it difficult for one group to control all of Europe and encouraged the growth of independent territories.
Ugh Argentina? I think I just looked it up lol. Good luck:)