1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ANEK [815]
3 years ago
14

In a team that follows a job how would a team member know what others are working on

English
2 answers:
Tanzania [10]3 years ago
6 0

Answer:

Communication

Explanation:

One of the most important qualities that are needed in order to work well within a team is that of communication. If every person in a team communicates well, then all work can be done in a more efficient way. Moreover, by communicating, everyone can learn what everyone else is doing.

creativ13 [48]3 years ago
5 0

Communication, or by following the jobs they are given by the team leader.

You might be interested in
I think it is <br><br> s v n <br> please help
lora16 [44]

Answer:

svn

Explanation:

4 0
3 years ago
Suppose the author intended to write a story depicting John Wilkes Booth as an honest man who found himself in an unfortunate si
kobusy [5.1K]
No, because the author describes Booth's thorough premeditation of the murder.
4 0
4 years ago
2.
slavikrds [6]

Answer:

The social costs of cell phone usage are caused from the unhealthy addiction, interfering with ordinary activities in daily life as well as causing conflicts among family members or relationships in the society.

This is because people when uses phone for much time, they have the symptoms that an addict may have. They rely on phones to lift their moods. due to this dependence, when there is no phone in their sight, they may have anxiety or be in panic, which is the major cause for their bad attitude, temper influencing negatively their daily life and relationships.

3 0
4 years ago
PLEASE HELP!!
bogdanovich [222]

Answer:

The author does not like the idea of making tougher requirements if basic subjects are being neglected

Explanation:

3 0
3 years ago
Read the passage.
8090 [49]

The correct answer would be C. Between classes, during lunch, and sometimes on the bus.

The passage clearly states that cell phones must be in their lockers or vehicles, so cell phones cannot be used during class. It also states that cell phone use is acceptable if it does not distract others or affect their punctuality.

Lastly, the passage states the cell phone use on the bus is determined by the bus driver, so you would be able to sometimes use your phone on the bus.

Hope this helps!

3 0
3 years ago
Other questions:
  • From what does Daisy die? Giovanelli assaults her. Roman fever exposure to the sun Her death is figurative; she dies of judgment
    15·2 answers
  • In the book Othello, Shakespeare begins the play with two secret acts. Explain each deception and the effect that these deceptio
    8·1 answer
  • Which family owns the land, legally? in interlopers
    12·1 answer
  • I know I'm stuped lol but can you please give me a good and honest response
    10·1 answer
  • What does the underlined phrase mean?
    12·2 answers
  • Bhfgcbfdbbfnccnnnnnnn
    11·1 answer
  • How does the boss treat George and Lennie?
    5·1 answer
  • Please give me the correct answers​
    5·1 answer
  • Which of the following is NOT a central theme explored in The Call of the Wild? the effect of the environment on character the q
    10·1 answer
  • Read the paragraph from the section "Portable Habitat." [paragraph down below]
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!