Answer:
puer ego sum
Spero hanc auxiliatus sum
Answer:
The capital of Chile is. It is the national currency of Chile. Explorers first came to Easter Island in 1722. It is famous for the Moai, huge statues representing people with greatly exaggerated features. The Rapa Nui were (were) the ancient inhabitants of. Villarrica National Park is a popular place to practice. In Chile, the astronomy observatories are located at. Production began in Chile in the 16th century. Chilean wines are internationally appreciated for
Explanation:
This is the translation. Hope it helps!!!!!!
:)
<em>In the course of my explorations twenty-five years ago,</em><em> </em>I found five sawmills located on or near the lower margin of the Sequoia belt, all of which were cutting more or less Big Tree lumber, which looks like the redwood of the coast, and was sold as redwood. <u>One of the smallest of these mills in the season of 1874 sawed two million feet of Sequoia lumber.</u>
Which statement best describes the point Muir is making in the passage?
<u>Which detail appeals to the reader’s logic?</u>
<em>Which detail establishes credibility?</em>
It was all a guess.
The answers go by how I labeled the questions. (1st is bolded in the passage, second is underlined, third is italicized)
Hope I helped anyway...
Explanation:
aing te kgk bisa bahasa india atuhh
v: