The correct answer is B) Britain should govern the American colonies because the colonists are of English descent.
<h3>Who is paine?</h3>
Political philosopher and author Thomas Paine, who was born in England, advocated uprisings in both America and Europe.
"Britain should administer the American colonies since the colonists are of English descent," was the notion that Paine rejected.
On January 9, 1776, English philosopher Thomas Paine released the well-known pamphlet "Common Sense." Paine invited and exhorted American colonists to assist the independence movement in that document. Pained presented his justifications for the colonies' independence in a 47-page treatise. Many people were affected by his thoughts, which reverberated across the 13 colonies. About 500,000 copies of the pamphlet were sold. And it most certainly qualified as a best-seller at the time.
Learn more about Paine here:
brainly.com/question/13381777
#SPJ1
You need to attach an image of the passage so I can read it.
Answer:
The central idea of the passage is to present a suit that protects against the attack of viruses.
The detail that supports the central idea is the presentation of the elements that the costume has, such as filters, that allow it to promote this protection.
Explanation:
The passage shown above, has as main objective to expose a special suit that has technological elements that allow it to provide a strong protection against the attack of viruses.
To achieve this goal, the passage provides details of what elements are inserted in this suit and how these elements act efficiently to prevent the entry of viruses and promote successful protection.
Give us more information about the question
two things are a cold dark day and cold dark <u>days</u> which represents a long tough time in his life.