Answer:
C). “But still, it was not for this that she and all the other animals had hoped and toiled.”
Explanation:
As per the given passage, option C displays the most appropriate detail that backs the central idea of the passage('Clover is disappointed with the farm') that the author intends to convey. This statement clearly reveals Clover's despondency and disappointment over the 'toiling of animals' on the farm. <u>His statement describes that 'it was not that they hoped, labored, and faced Jones' guns for'.</u> Even though she was short of words but still this statement clearly reflects her disappointment. Therefore, <u>option C</u> is the correct answer.
There are many ways to save money.
The answer It’s either A or B the rest DONT add up
Answer:
The life of Aesop is a bit of a mystery. ... Aesop is believed to have been alive from 620 to 560 BC. It was believed that he was a slave, but was given his freedom because of his literacy and storytelling. He is also described with many physical deformities and a speech impediment that was healed by a deity.