Answer:
<em>to inform parents about childhood asthma; the style is formal.</em>
Explanation:
<em>In the second sentence, the author mentions "</em><em>If your child</em><em>" which tells us this is directed to the parents. The author is informing the parents about what to do if your child has asthma.</em>
Answer:
In the reaction of the Attack of Pearl Harbor
Explanation:
In 1941 the Japanese attacked the United States at Pearl Harbor to weaken their fleet. The attack was almost a complete success. The United states then got agrivated against the Japansese and they imprisoned anyone they think were involved with the Japanese. Even if they were born in the United States.
Answer:
says 100 points
only shows 5 points comon man. who would do all of this for just 5 points
Answer:
This poem depicts the poet's attempt to motivate himself when their is no hope at all, when the poet writes this poem he has already lost one of his legs. So, in such a situation of mental and physical agony, the poet tries to lift up his courage.
Answer:
The setting that is used in this excerpt exemplifies the gothic style because the passage has a clear medieval tone used that can be understood by the reader to portray gothic values and morals. Upon further exploration of the text, it can be understood that the speaker or author meant for this passage to be seen in a darker light than most literature was portrayed during that time period.
Explanation:
xoxo, gossip girl
mwah