Answer:
d)The boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.
Explanation:
The above option is the sentence that best completes the paraphrase of the passage.
From the passage, we discover that the bus boycott started in 1955. So, it means that the bus boycott continued till Supreme Court came in 1956. The coming of the Supreme Court brought a lasting solution.
Therefore, the boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.
I'm very successful at triggering liberals simply by wearing my Make America Great Again hat. It's quite funny the way some people react XD
Answer:
C an excerpt from a novel about a character named wilkins who fights for democracy
Connotation involves all of the positive and negative things associated with a word. Words with the same denotation (meaning) can have very different connotations.
for example: calling someone who dislikes spending money thrifty budget-savvy is very different from calling that person stingy or scrooge.
Answer:
With the conquest of the New World, the Spanish brought cacao back to the Old World. ... Mixing cacao with honey and sugar made chocolate a more desired product in Europe. Soon, with the backing of the elite and nobles in Europe, chocolate became a highly valued drink.
Explanation:
From a ritual product to more every day use, chocolate has greatly also had an impact on the development of the New World in the eyes of European explorers.The Maya are the first to document the consumption and use of chocolate.Christopher Columbus, on his fourth trip to the New World, while traveling with Ferdinand his son, encountered the cacao bean in 1502, making him the first European to encounter this plant and learn about chocolate.Cacao beans seem to have also been used as a type of currency, traded to purchase other objects as needed.