The Indian social system was influenced by the concept of varna.[2] Varna is not caste and caste is not Varna. This is a critical difference not understood by many. It directly linked religious belief and the segregation of society into status groups. Weber goes on to describe the Varna system (the Brahmins - priests, the Kshatriyas - warriors, the Vaishyas - merchants, the Shudras - laborers and the untouchables).
Weber pays special attention to Brahmins and considers why they occupied the highest place in Indian society for many centuries. With regards to the concept of dharma he concludes that the Indian ethical pluralism is very different both from the universal ethic of Confucianism and Christianity. He notes that the varna system prevented the development of urban status groups.<span>[3]</span>
The topic that can be deduced from the passage is the characteristics of bears.
<h3>What is a topic?</h3>
It should be noted that a topic simply means the main message that's illustrated by the author in a literary work.
In this case, the topic that can be deduced from the passage is the characteristics of bears. This is the message depicted.
Learn more about topic on:
brainly.com/question/1827627
#SPJ1
A) One day I had said that Italian seemed such an easy language to me that I could not take a great interest in it; everything was so easy to say. "Ah, yes," the major said.
These lines from "In Another Country" by Ernest Hemingway, contribute to the prevailing mood of apathy in the story.
Answer: present
Explanation: you dont need to worry about the future :) just live in the moment and enjoy life <3
This person is a hardcore night owl if they stay up all night to do the work