Answer:
The statement that can be assumed about the traditional Japanese culture is:
Option A: Dumplings are a common and popular food in Japan.
Explanation:
Culture mostly refers to the beliefs, values, customs, lifestyle, food and religion of a nation.
Dumplings is believed to be a very common and popular Japanese food. It is like an inseparable element from Japanese cuisine and identifies their culture. Momotaro mentioned that he had the best Japanese millet dumplings in his pouch given by an old man and woman.
Thus, the passage is not about the boys or animals. Neither it says that old couples are not trustworthy. It signifies Option A about the Japanese culture.
Answer:
3rd sentence
Explanation:
that's the main idea of the passage
Aural, which means related to the sense of hearing
The correct answer is the cause/effect relationship
Explanation:
In the sentence " The roads of New Orleans remained flooded due to the hurricane", the word "due to" shows that the first element "The roads of New Orleans remained flooded" is a consequence of the second element "the hurricane". This means it was the hurricane the one that caused the flood, and in the same way the flood is an effect of the hurricane. In this context, the phrase shows a cause/effect relationship between the flooded roads and the hurricane.
Its D because bees aint good if your allergic.