Answer:
Soft drinks contribute to the healthy and enjoyable diet. Soft drinks in addition to water also meet the fluid requirement. Besides water, body needs other nutrients for growth, energy and good health. Selected beverages can provide this vital combination of protein, carbohydrate, fat, vitamins, minerals and water.
Answer:
a) Yes, because it includes key ideas from the beginning, middle, and end, and it explains the conflict and the resolution.
Explanation:
Answer: The author's tone in this passage sounds appreciative. The character is describing everyday aspects of life that stick out to them, like the weather. In the passage, the author uses words like "pretty" and "warm" while describing how they felt about the weather. This character goes on to describe their liking to spending time outside because they had to mow the lawn. I say this author has an appreciative tone because typical teenagers would most likely complain about having to mow the lawn, but this one enjoyed the task along with the outdoors.