Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
The main big one would be disease and infections. Trench fever, trench foot and trench mouth were common diseases people got when involved in trench warfare. Trench foot happens when the feet are exposed for long periods of time to cold water and mud. Trench fever is caused when body ice transfers from one place to another. Overcrowding conditions make this prone to happen. It causes headaches, sore muscles, skin lesions on the chest and backs as well as fever.
I hope this helps :)
A. because she wants to be with him so nothing happens while she is away