Answer:
Y’all prob be mad bc I’m waisting ur time and waiting a chance for y’all to actually learn something but I don’t really care jk sorry tho Im just a mean person
Explanation:
The evidence to support the conclusion that Gilgamesh takes risks is: "They came within sight of the monster’s den."
<h3>Which statement best paraphrases evidence from the passage to support the conclusion?</h3>
The statement that best paraphrases evidence from the passage to support the conclusion is: "Humbaba is so terrifying that Gilgamesh is momentarily paralyzed with fear." (Option C)
<h3>What does it mean to paraphrase?</h3>
To paraphrase means to state a fact or information in ones own words while keeping the meaning and the context of the information in tact.
Learn more about paraphrase at;
brainly.com/question/24729251
#SPJ1
Answer:
because life is sad
Explanation:
RED LIGHTS STOP SIGNS I STILL SEE YOUR FACE IN THE WHITE CARS FRONT YARDS CAN'T DRIVE PAST THE PLACES WE USED TO GO TO!!!!!!!!!!!!!
They would most likely use it in C, a poem about nature
Answer:
Storage enables a concern to achieve the economies of large-scale production, large-scale buying and selling, etc. as the goods may be kept in stores. Need for storage: The need for storage arises mainly because of the time gap between production and consumption of goods.
Explanation: