In my first week of virtual school I got to experience loads of interesting things, I really got to enjoy this first week because it was something new that I’ve never tried or thought I will get the opportunity to go through,I’m glad I got to experience online classes because it’s overall more calm and less stressful which makes me actually get excited to do class since it’s not such as overwhelming and stressful as in person class. My favorite part of virtual school learning is that, it’s easier to concentrate and get my work done since there isn’t a lot going on around me.Online learning would have to be an exciting experience overall because not many people will ever get to experience virtual classes on a daily caused by a huge dangerous pandemic.
Answer:
Probably A or B.
Explanation:
"Other countries with such divisions have in fact divided into new nations...but not this one, impossibly interwoven even in its hostilities." The passage does say America is still together despite the decisions, which makes me believe option B is correct. However, A also could be correct because the main idea of the passage largely is the differences between religion, sexuality, and race in America where "What is the point of a nation in which...speak in theory of hatred, one for the other? What is the point of a nation in which one part always seems to be on the verge of fisticuffs with another?"