Factors exogenous to a country's current level of income are identified as being responsible for some 84% of the increase in life expectancy during the period. ... But neither country's mortality has been directly affected by its own income; the effect shows up as a shift in the curve.
Answer:
By reading the second passage, the reader can better understand the first passage when they refer to children being sent to childless couples. In the first passage, the author describes everything the second passage is referring to.
Explanation:
^
Answer:
1.What is the central idea of Langston terrace?
The correct answer is C, the Great Depression had an impact on people's lives. This is because Langston Terrace was a federal house project that allowed people to live for a cheaper cost while still having a good living option. Because the Depression caused such an impact, help was needed for them to find cheap housing in order to avoid bigger problems, like addiction or homelessness.
Explanation:<u>My red</u> baloon <u>flew high in the breeze .</u>
hope it is helpful to you