Answer:
A
Explanation:
Stalactites and stalagmites are formed by chemical weathering. Water dissolves the calcites in the rock of a cave roof and the calcite is deposited as strange and wonderful structures below.
(https://owlcation.com)
(hope this helps!
Answer:
Get upstairs! And don’t come down with dirty hands.
Explanation:
This is the line that best helps the audience understand Kate's frustration with her son. In this part of the play, Kate is annoyed at the fact that her son has hit the house with his ball, giving his aunt a headache. Kate expresses her frustration by urging him to go upstairs and wash his hands.
<em>Brighton Beach Memoirs</em> is a play by Neil Simon, part of the Eugene trilogy.
Them is the topic of a text
Answer:
OH YEAH
Explanation: becuz i lik t he poem i think its pactacular
Alright, so amongst starters, you have a few you can use to show you'll have evidence:
According to text
According to the passage
According to the information provided
As the information shows
As the text mentioned, (include direct quote here)
Based on the information in the passage/text, (include reasoning here)
Etc. There are quite a few options, really, these are just a few. Based on whatever you are providing the information ON, the words information, text, and passage can be changed to suit your needs, such as article, newspaper, website, etc.