1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Nezavi [6.7K]
3 years ago
15

!!!NEED HELP!!!

History
1 answer:
Sonbull [250]3 years ago
4 0

answer: Britain wanted to control expansion into the western territories. ... With the French and Indian War over, many colonists saw no need for soldiers to be stationed in the colonies. Britain also needed money to pay for its war debts. 2: Britain also needed money to pay for its war debts. The King and Parliament believed they had the right to tax the colonies. They decided to require several kinds of taxes from the colonists to help pay for the French and Indian War. ... They protested, saying that these taxes violated their rights as British citizens.

You might be interested in
Which of the following candidates did
REY [17]
A — William Jennings Bryan
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
What was blitzkrieg? A. The German policy of re-arming the military
andreyandreev [35.5K]

I believe the answer is: C. A form of war emphasizing quick movement to take an enemy off guard

This tactic is one of the most successful tactic that is used by nazi's army during the world war II. With this, Hitler and his army managed to capture Paris with very little casualties, which lead to the disaster that had to be faced by the British Army on Dunkirk.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which supreme court case in 1869 resolved the debate over whether states can secede from the union?
diamong [38]
The case was "<span>Texas v white".

Texas v. White, (1869), U.S. Supreme Court case in which it was held that the United States is "an indestructible union" from which no state can withdraw. In 1850 the territory of Texas got $10,000,000 in government bonds in settlement of boundary claims. In 1861 the state withdrew from the Union and joined the Alliance. In 1862 the confederationist administration of the state exchanged the bonds to private people in installment for Confederate military supplies. After the Civil War the Reconstruction state government filed a suit in the Supreme Court trying to recoup the bonds, at that point held by citizens of different states.
</span>
8 0
3 years ago
DIRECTIONS: Matching Match each item in Column A with an item in Column B.
icang [17]

Answer:

1.  policy that sought peace and stability by satisfying the reasonable demands of dissatisfied powers.

answer: appeasement (E)

2. Neville Chamberlain thought the agreement reached their incident"

meant "peace for our time".

answer:  Munich conference (H)

3.  used as an excuse for Japanese seizure of Manchuria

answer: Mukden incident (B)

4. unoccupied France, governed by authoritarian regime

answer: Vichy France (D)

5. German air force

answer: Luftwaffe (G)

6. Germany, Italy, and Japan

answer: Axis Powers (A)

7. special strike forces for carrying out Nazi Final Solution

Conference.

answer: Einsatzgruppen (F)

8. the slaughter of European civilians, particularly European Jews, by the Nazis.

answer: Holocaust (J)

9. British term for the German air raids

answer: Blitz (no letter shown with answer)

10. meeting at which the Allies agreed to form a United

Nations organization.

answer: Yatta Conference (no letter shown with answer)

6 0
2 years ago
During world war 2 , the battle of the coral sea was significant because it
borishaifa [10]
Because it denied the the Japanese the chance to launch a direct attack against Australia<span />
4 0
3 years ago
Other questions:
  • President Lincoln issued the emancipation proclamation after
    8·2 answers
  • What was the main purpose of the marshall plan answer.com?
    10·1 answer
  • __________ was given credit for forcing the two major party candidates in 1992, president george h. w. bush and governor bill cl
    14·2 answers
  • Which Arab country was attacked by its northern neighbor in Iraq in 1990
    14·1 answer
  • What invention did galileo create or imporve upon
    12·1 answer
  • Why did it “take money to make money” during the period of rapid economic expansion after the Civil War?  What are the implicati
    6·1 answer
  • Which event led to the naval blockade around the Southern states?
    8·1 answer
  • How did Florence Nightingale improve the condition of the soldiers of crimean war?​
    12·1 answer
  • Which country is most developed USA or China​
    14·2 answers
  • How did the Increased British military case the American revaluation?
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!