1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
gladu [14]
3 years ago
12

What is a situation in which buyer and seller have competing goals called?

English
2 answers:
Aleks04 [339]3 years ago
6 0

The correct answer is option D: A Haggle

If a buyer is haggling a seller for a better price and the seller holds its ground it means that the act of haggling demonstrates they both have competing interests since one of them is interested in buying for a lower price while the other is interested in selling for a higher price.



LUCKY_DIMON [66]3 years ago
3 0
The answer is D I believe:)
You might be interested in
The car had luggage strapped on its top. Which is the proper place to put the apostrophe in its and why?
Fiesta28 [93]
An apostrophe right after the "its" like this: its'
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
In a positive learning environment, teaching using inquiry-based instruction has to be established ____________.
Arada [10]

Answer:

In order to <u>teach students to love and reflect upon their own learning. </u>

Explanation:

Teaching is not only about presenting facts of the teacher's knowledge about an specific subject, and this is what the pedagogical method 'Inquiry-Based Instruction' is about, as it is a form of <em>active learning, </em>an approach on teaching where,<em> </em>rather than giving out all your knowledge as a Teacher, you let your students <em>reflect upon</em>: a topic, question, scenario, problem, etc... beforehand.

4 0
3 years ago
What sentence best expresses the main idea of the passage? Many people agree that the growth of aquaculture is important, but ot
lora16 [44]

The sentence that best expresses the main idea of the passage is this:

  • The practice of aquaculture is growing in every part of the world.

<h3>What is the main idea of the passage?</h3>

The main idea of the passage is the fact that the practice of aquaculture is fast becoming adopted in many parts of the world. The author gave instances of countries where this practice was becoming popular. When we read a text, the objective should always be to determine what main ideas the author wants us to gain.

The informational article about agriculture was designed to acquaint readers with the global spread of agriculture. Having gained this piece of information, the reader might choose to act on it immediately or use it at a later time. So, the main idea of this passage is the worldwide adoption of aquaculture. Therefore, option D offers the best choice.

Learn more about aquaculture here:

brainly.com/question/275198

#SPJ1

3 0
1 year ago
In a minimum of 150 words, explain what Boo Radley’s motivation is in the novel.
oksano4ka [1.4K]
<span>Boo Radley is very reclusive and hardly ventures out into the world at all. We don't know exactly why this is, although as far as we can tell, the treatment by his family has contributed to it. It seems he is motivated by his fear of the outside world to live as recursively as he does, but his interactions with Scout and Jem show a different side. He is very caring and protective of them, although, ironically, they don't realize this for a long time and persist in fearing him as some kind of monster. He comes to function as a symbol of basic goodness and innocence, in contrast to society at large which is shown to be riddled with hypocrisy and prejudice.He is outside society and free from its vices. He is motivated by compassion and does not look for rewards. Ultimately, and crucially, he helps Scout to realize that, in spite of many grim events in the course of the novel, there is still goodness in the world.


I hope this helps!</span>
5 0
4 years ago
Read 2 more answers
What is the main difference between third-person omniscient and third-person limited points of view? An outside narrator relays
kvv77 [185]
Omnicients knows everything and reveals everything or what is needed. limited does not it will only reveal thoughts feelings  and barely anything.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • The rhythm of a poem depends on the regular _____ of syllables.
    13·1 answer
  • In The Wizard of Oz what was the color of the wicked witch of the west’s castle
    7·1 answer
  • Which description of Ray Kroc most likely reveals his business philosophy? A. He was loyal to his employees and wanted them to b
    14·2 answers
  • Help...!!!!!<br> Please...!!!!
    7·1 answer
  • What is ELL<br> Why does ELL is important?<br> Purpose of learning English
    8·1 answer
  • This passage is an example of Enlightenment thinking
    15·1 answer
  • What does the author mean by "women took the pen in their hands"?
    12·2 answers
  • Which person is not a member of the Second Triumvirate?
    14·1 answer
  • Need ace. to help me plssss ​
    11·1 answer
  • Pls can someone help me with this right now
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!