Answer:
Acting or showing care/thought for the future.
If someone is <u>prudent</u>, they are not careless, but they are wise.
Answer:
c
Explanation:
i think its c i hope its right
Well you can’t live without food and water because water hydrates you and well food keeps you not from starving cause it could possibly kill you I’m pretty sure so yea
Hello, I would love to help you!
So with the topic of bullying you should start out with first defining what it is and the different ways that it occurs and/or can be interrupted. You can go over the different types that bullying is categorized in such as verbal, physical, cyber, etc. Next you can cover the effects and consequences that bullying result in and how they impact the individuals being bullied and those bullying indivduals. Then lastly I would cover prevention and how to cope with bullying.
Hope this helps! If you have any other questions or would like further explanation just let me know!!! :)
The question above is incomplete, the complete version is given below:
Read this excerpt from
"Not a Dove, But No Longer a Hawk."
I wonder, when I look at the
bombed out peasant hamlets, the orphans begging and stealing on the streets of
Saigon and the women and children with napalm burns lying on the hospital cots,
whether the United States or any nation has the right to inflict this suffering
and degradation on another people for its own ends.<span>
How do the allusions in this excerpt reinforce the meaning of the passage?</span>
The allusions clarify the geographic locations visited by the
author.
The allusions recall specific locations and horrors of the
Vietnam conflict.
The allusions question the Vietnamese for allowing such a
violent war.
<span>The allusions criticize the political philosophies that
encourage suffering.</span>
<span>ANSWER</span>
The correct option is this: THE ALLUSION CRITICIZE THE POLITICAL PHILOSOPHIES THAT ENCOURAGE SUFFERING. Allusion is a figure of speech, which refers to an object or a circumstance from an external context. In the passage given above, the author is questioning the political morality behind war. War usually result in great suffering for all involved and the author is wondering, if is morally correct for countries to be settling their differences by mean of warfare.