Answer:
A lady dressed in red is standing at the head of the boat. Three people dressed in medical gear are sitting inside the main part. The boat is adrift heading towards land. There are houses with beachside views. There is a flag visible.
The evidence to support the conclusion that Gilgamesh takes risks is: "They came within sight of the monster’s den."
<h3>Which statement best paraphrases evidence from the passage to support the conclusion?</h3>
The statement that best paraphrases evidence from the passage to support the conclusion is: "Humbaba is so terrifying that Gilgamesh is momentarily paralyzed with fear." (Option C)
<h3>What does it mean to paraphrase?</h3>
To paraphrase means to state a fact or information in ones own words while keeping the meaning and the context of the information in tact.
Learn more about paraphrase at;
brainly.com/question/24729251
#SPJ1
Answer:
Both the girl and the guy because when they found out that they had wasted so much for no reason they both agreed that they had each other.
Explanation:
Here’s the bee movie script
College and career readiness means that a high school graduate has the necessary English and mathematics knowledge and skills—including, but not limited to, reading, writing, communications, teamwork, critical thinking and problem solving—either to qualify for and succeed in entry-level, credit-bearing two- or four- ...