1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Burka [1]
3 years ago
5

Emily grieves for the letters and cards she's not allowed to keep at the convalescent home, and she doesn't accept much affectio

n or food upon her return home. What is the best inference we can make from this information?
A. She loved the convalescent home.
B. She is not being provided with her basic needs.
C. She is a difficult, complex child.
D. Her months in the convalescent home were traumatic.
English
2 answers:
NeTakaya3 years ago
7 0

Her months in the convalescent home were traumatic.

Komok [63]3 years ago
6 0
The answer would be D. Her months in the convalescent home were traumatic. Hope this helped.
You might be interested in
bad news is that time flies, and the good news is you're the pilot.” what does dis mean n your own words
Lunna [17]

Answer:

this means that time will go on, but you will control how it goes on in your life.

Explanation:

hope this helps:)

4 0
3 years ago
The idea of space exploration has been around for centuries
Shkiper50 [21]
The answer c is correct
8 0
3 years ago
Select all the correct answers.
umka21 [38]

We can actually deduce that the two claims that are supported by the information in the passage are:

  • Concussions are largely prevalent in high school athletes.
  • Following an injury, athletes should rest until their symptoms return to normal levels.

<h3>What is information?</h3>

Information is known to be a body of data, facts, evidences, etc that one gets from learning. To get an information, one needs to have been taught or informed about it.

We can see here that the above two claims are actually supported by the given information in the passage.

Learn more about information on brainly.com/question/1299137

#SPJ1

4 0
2 years ago
Hi!
lyudmila [28]

I got one called the voyager

The twin Voyager 1 and 2 spacecraft are exploring where nothing from Earth has flown before. Continuing on their more-than-40-year journey since their 1977 launches, they each are much farther away from Earth and the sun than Pluto. In August 2012, Voyager 1 made the historic entry into interstellar space, the region between stars, filled with material ejected by the death of nearby stars millions of years ago. Voyager 2 entered interstellar space on November 5, 2018 and scientists hope to learn more about this region. Both spacecraft are still sending scientific information about their surroundings through the Deep Space Network, or DSN.

The primary mission was the exploration of Jupiter and Saturn. After making a string of discoveries there — such as active volcanoes on Jupiter's moon Io and intricacies of Saturn's rings — the mission was extended. Voyager 2 went on to explore Uranus and Neptune, and is still the only spacecraft to have visited those outer planets. The adventurers' current mission, the Voyager Interstellar Mission (VIM), will explore the outermost edge of the Sun's domain. And beyond.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
the author most likely included the information about the principals and teachers reactions in order to​
max2010maxim [7]

Answer:

Explanation:

Behave and do ur work

7 0
3 years ago
Other questions:
  • Joshua read two transgression myths—myths in which a character violates an important societal rule. In the first myth, the chara
    10·2 answers
  • What are rhetorical devices?
    11·2 answers
  • Create a simile about waves.
    7·1 answer
  • Which section from the text best supports the answer to Part A? A “After the Rebels fired at Fort Sumter on April 12, 1861, Linc
    13·1 answer
  • Help me with english please
    15·1 answer
  • THIS IS FOR A PROJECT<br> should phones be allowed at school
    8·1 answer
  • The United States Supreme Court reviews laws and decides if they align with the intent of the U.S. Constitution. This is an exam
    7·1 answer
  • Make a sentence using Repetition
    13·2 answers
  • Please select the word from the list that best fits the definition
    10·2 answers
  • I don't have a question yet
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!